Omáčka z čerstvých rajčín
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín a jemne opečenou zeleninou. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Hmotnosť: 190g
Kategória: | KONZERVOVANÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.19 kg |
Rajčinová omáčka je základ stredomorskej kuchyne, vyrobená s čerstvých talianskych rajčín a jemne opečenou zeleninou. Ideálne ako omáčka na cestoviny po miernom ohriatí: jednoduchý, rýchly recept, s istým úspechom.
Zloženie: paradajky 90%, zeleninová zmes v pomere (mrkva, cibuľa, zeler), slnečnicový olej, soľ, okysľovač: kyselina citrónová. BEZLEPKOVÝ VÝROBOK
Hmotnosť: 190g
Výživové údaje na 100 g:
Energia 191 kJ / 46 kcal, Tuky 1,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g, Sacharidy 4,0 g, z toho cukry 3,6 g, Bielkoviny 1,8 g, Soľ 0,70 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.