Bazalkové pesto
Hlavnou zložkou tohto starodávneho receptu je bazalka. Bazalka Saclà sa pestuje v Taliansku a zbiera sa opatrne, aby sa zachovala jemnosť jej listov a charakteristická intenzívna vôňa. Do tohto pesta sa nepridáva cesnak, ale pridáva sa do neho syr Parmigiano Reggiano, zrejúci syr pecorino a ďalšie skvelé ingrediencie.
Hmotnosť: 90 g
Kategória: | KONZERVOVANÉ POTRAVINY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.09 kg |
Hlavnou zložkou tohto starodávneho receptu je bazalka. Bazalka Saclà sa pestuje v Taliansku a zbiera sa opatrne, aby sa zachovala jemnosť jej listov a charakteristická intenzívna vôňa.
Zloženie: Slnečnicový olej, Bazalka 36 %, Syr 7,8% (MLIEKO) (syr, Parmigiano Reggiano DOP, pecorino), kešu oriešky, glukóza, soľ, zemiakové vločky, píniové oriešky, extra panenský olivový olej, korenie, aróma, regulátor kyslosti: kyselina mliečna,
BEZLEPKOVÝ, MÔŽE OBSAHOVAŤ STOPY INÝCH ORECHOV ALEBO ARAŠIDOV
Hmotnosť: 90g
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1907 kJ /463 kcal, Tuky 45 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 6,5 g, Sacharidy 6,0 g, z toho cukry 3,8 g, Bielkoviny 5,3 g, Soľ 3,3 g.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.